page header photo

Managed services volgens AT Computing

AT Computing is dé specialist op het gebied van managed services voor Linux, Unix en open-source technologieën. Wij bieden managed services aan zodat u als klant de flexibiliteit kan vergroten, de groei kan stimuleren en de kosten kunt verlagen. Dagelijks houden we talloze netwerken en honderden Linux- en Unix systemen continu op afstand in de gaten en spelen we proactief in op problemen.

Remote support

AT Computing verzorgt de monitoring van bedrijfskritische systemen van diverse grote klanten. Dagelijks houden we talloze netwerken en Linux- en UNIX-systemen continu op afstand in de gaten, en spelen we proactief in op problemen. AT Computing bewaakt de vesting! Meer informatie over remote support vindt u hier.

IT-strippenkaart - voor al uw IT-vragen

Heeft u nu meteen een antwoord of technische kennis nodig? We delen onze uitgebreide Linux, Unix en open-source expertise graag in de vorm van antwoorden en oplossingen binnen uw organisatie of IT-afdeling. De IT-strippenkaart geeft u de gelegenheid uw vragen, kleine problemen e.d. snel voor te leggen aan een van onze consultants (telefonisch of per e-mail), zonder dat u eerst een hele inkoopprocedure moet opstarten.

Docent op afstand

Als u een digitale oefenomgeving van een van onze cursussen gekocht heeft, dan kunt u daar ondersteuning bij krijgen: u kunt bij een van onze docenten vragen stellen over de lesstof en opgaven. Met de digitale oefenomgeving (.tgz-bestand) hebt u de mogelijkheid de opgaven behorende bij onze LPIC 101, 102, 201, en 202 cursus te maken en de uitwerkingen van die opdrachten te raadplegen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u desgewenst uitleg/ondersteuning vragen en ontvangen per e-mail.

Bent u zoekende naar een managed services oplossing op gebieden als Linux, Unix of open-source technologieën dan bent u bij AT Computing aan het juiste adres. Bel (024) 352 72 82 voor een afspraak, of mail sales@ATComputing.nl.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2