page header photo

Detachering

AT Computing heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Linux en UNIX. Deze kennis zetten wij bij u in, in de vorm van detachering. Door de nauwe samenwerking met de docenten van onze opleidingen zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste technieken. Als klant kunt u ook profiteren van de kennis in onze pool van specialisten, consultants en docenten. Kortom, een specialist van AT Computing staat er nooit alleen voor. Als klant van AT Computing krijgt u al deze gecombineerde voordelen.

Voordelen detachering

  • Direct deskundige specialisten: De werving en selectie van deskundig personeel is tijdrovend en kan flink in de kosten lopen. Bij detachering is dit niet aan de orde omdat de selectie al gedaan is door AT Computing. De specialisten in dienst bij AT Computing voldoen aan de eisen die AT Computing stelt.
  • Meer kennis: De gedetacheerde specialisten hebben een eigen kijk en vernieuwende ideeën. Ze hebben vaak een flink aantal bedrijven van binnenuit gezien en zitten daardoor minder vast aan een bepaalde werkwijze. De kans is groot dat u op deze manier waardevolle kennis en ideeën binnenhaalt waarvan het bedrijf op termijn de vruchten plukt.
  • Minder risico's: De meeste specialisten die wij detacheren hebben een vast dienstverband bij AT Computing. Daardoor loopt u als klant minder risico's. Ook heeft u meer flexibiliteit met detachering, omdat de gedetacheerde niet bij u in dienst is. U bent met detachering flexibel in uw personeelsbestand, het is eenvoudiger om bijvoorbeeld in mindere tijden of aan het einde van een project de inzet te stoppen.

Detachering aanvragen

Een specialist inzetten op basis van detachering is mogelijk van enkele dagen tot meerdere jaren. Onze account manager zal uw aanvraag behandelen en de juiste specialist matchen op uw aanvraag.

Bent u zoekende naar een detachering oplossing op gebieden als Linux, Unix of open-source technologieën dan bent u bij AT Computing aan het juiste adres. Bel (024) 352 72 82 voor een afspraak, of mail sales@ATComputing.nl.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2