page header photo

Linux/UNIXperts

't Zit zelfs in een elektrische tandenborstel. Heel alledaagse dingen als googelen, mobiel bellen of met je navigatiesysteem op pad gaan, zijn ondenkbaar zonder open source-toepassingen als Linux en UNIX. De opmars van Linux en andere open source is onomkeerbaar.

Open source software koop je niet in een doos, als een gereed 'product' waar niemand meer aan mag komen. Bij open source bepalen mensen wat een computer moet doen en niet andersom. Om het te kunnen gebruiken hoef je geen whizzkid te zijn. Maar wie wil weten hoe het werkt, kan alles lezen en wijzigen. Vergelijk het met een Lego-huis: je hoeft niet te weten hoe elke steen ontstaan is, maar je kunt wel vrij bepalen - als je wil - welke stenen je gebruikt. En je bouwt voort op wat je hebt, in plaats van dat je elk jaar voor het hele huis opnieuw betaalt.

Niet voor niets worden steeds meer toepassingen toevertrouwd aan het eigenzinnige Linux-besturingssysteem dat wordt gekenmerkt door flexibiliteit, stabiliteit, snelheid en veiligheid. Het team van AT Computing is als geen ander bekend en vertrouwd met alle ins en outs van Linux en UNIX. We stonden aan de wieg van de ontwikkeling van UNIX in Nederland en hebben vanaf het prille begin met Linux gewerkt.

Wie dus met Linux/UNIX werkt of gaat werken en uit z'n computer, systeem of netwerk wil halen wat erin zit, vindt bij AT Computing gegarandeerd de juiste opleiding of oplossing. Want we hébben 'm, of we maken 'm op maat.

Meer weten of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2