page header photo

Linux en UNIX trainingen

"Als je écht wilt weten hoe het zit, ga je naar AT Computing". Dat horen wij vaak van cursisten en opdrachtgevers. Als opleiders doen wij er dan ook alles aan om te zorgen voor adequate, grondige en vooral ook plezierige kennisoverdracht op het gebied van Linux/UNIX en programmeertalen. Kennis waar je wat mee kúnt, en die ook blijft hangen. Het 'geheim'? Naast een onafhankelijke, kritische blik en diepgaande vakkennis en -ervaring beschikken onze docenten stuk voor stuk over inlevingsvermogen, een gezonde dosis vakidiotie en het vermogen om een helder verhaal te houden.

Degelijk, diepgaand en goed gedocumenteerd

Onze lesstof is degelijk en goed gedocumenteerd. De trainingen zijn intensief, gaan vele malen verder dan een handleiding, en bieden stukken meer houvast en samenhang dan bij elkaar gegoogelde documentatie. Onze docenten gaan dieper dan weetjes en trucjes. We leren mensen dat ze het licht aan moeten doen als het donker is, niet dat ze de derde schakelaar van links moeten omzetten.

Waar voor je geld

Dit zullen opleidingscoördinatoren en personeelsfunctionarissen wellicht interessant vinden: de zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding van onze opleidingen. Cursisten komen terug met kennis en inzichten die ze direct op hun werkplek kunnen toepassen. Met (meestal Nederlandstalige!) documentatie en nazorg waarop ze te allen tijde kunnen terugvallen. Bovendien zijn onze in-company opleidingen extra voordelig.

Praktijkgericht

AT Computing houdt haar kennis praktijkgericht en actueel door daadwerkelijk veel in de praktijk bezig te zijn. De opleiders staan niet alleen voor de klas, maar zijn ook nauw betrokken bij advieswerk van de consultants, en andersom geven de consultants tevens les en lezingen. Iedereen doet mee in de denktank. Een prettige wisselwerking tussen theorie en praktijk die door cursisten en opdrachtgevers als verrijkend ervaren wordt.

Meer weten over de opleiders of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2