page header photo

Consultancy

We delen onze uitgebreide Linux/UNIX- en Open Source-expertise niet alleen graag door middel van opleidingen, maar ook in de vorm van consultancy binnen uw organisatie of ICT-afdeling. Denkt u hierbij aan ondersteuning bij de opzet van een beheeromgeving, (remote) systeembeheer en monitoring, deugdelijk programmeerwerk, hulp bij het opzetten van een firewall of webserver, het aan de praat krijgen van een netwerkprinter of performance-analyse van uw systeem. Maar ook aan strategisch advies met betrekking tot de inrichting van uw ICT-afdeling of netwerkomgeving.

U kunt bij onze consultants terecht met al uw Linux/UNIX-vragen en -problemen. Van algemeen tot zeer gespecialiseerd. Bij calamiteiten maar ook proactief. Incidenteel of permanent. Op de werkvloer of op afstand.
Ons uitgangspunt daarbij: kan niet bestaat niet. Als onze consultants geen oplossing vinden, mag u er gevoeglijk van uitgaan dat er geen bevredigende oplossing is.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Belangrijke diensten van ons team consultants zijn (remote) systeembeheer en monitoring en Business consultancy en capaciteitsaanvulling. Voor andere expertisegebieden en praktijkvoorbeelden klik hier of bel (024) 352 72 82.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2